U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sportmassage

Sportmassage is een manier om na een inspanning het herstel te bevorderen, het voorkomt blessures en draagt zo bij tot prestatieverbetering. Tegenwoordig willen we gezonder leven en een betere verzorging van ons lichaam wordt steeds belangrijker. Ook sporten neemt daarbij een steeds grote rol in. Zowel op recreatief als topniveau, voor mannen en vrouwen, jong en oud maar ook voor niet-sporters een aanrader.

Hebt u spierpijn, vermoeide spieren, een stijve nek, een pijnlijke rug, of gevoelige benen? Een sportmassage kan dan iets voor u zijn. Een massage zorgt o.a.: voor afvoer van afvalstoffen en bespoedigt het herstel. Voor sporters kan een massage worden toegepast voor of na een training of wedstrijd. Het herstel wordt versneld zodat u zonder spierpijn of vermoeidheid verder kunt. Ook als u geen sporter bent kan sportmassage goed voor u zijn: bijvoorbeeld bij een stijve nek, een pijnlijke rug, gevoelige benen e.d. Gun uzelf een moment voor persoonlijke aandacht van uw lichaam. Veel blessureleed kunt u vooraf voorkomen.

 

 

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is qua technieken gelijk aan een 
sportmassage, daarentegen zijn de handelingen minder krachtig
en worden in een lager tempo uitgevoerd.